• Összefogtunk az ITU Triatlon Világbajnokság-sorozat többszörös győztesével, Javier Gómez Noyával, hogy bemutassuk világszínvonalú végtagrögzítőink és -merevítőink előnyeit.

  2006 óta Javier a világ egyik legsikeresebb triatlonistája, az ITU Triatlon Világbajnokság-sorozat ötszörös nyertese és a 2012-es londoni olimpia ezüstérmese, aki pályafutása során számos egyéb bajnoki címet is elnyert.

  Javier igazán inspiráló személyiség, aki mérnöknek tanult, de végül a profi sportra váltott. Javier szörfözik, gitározik, segíti az UNICEF-et, valamint együttműködik a Galíciai Egyetemmel, hogy sportolásra ösztönözze a fiatalokat.

  Annak ellenére, hogy 2015-ben súlyos könyöksérülést szenvedett, Javier soha nem adta fel, és teljes erővel tért vissza, hogy újabb bajnoki címeket szerezzen és újabb sikereket érjen el. Szenvedélyes és kitartó jellemével hitelesen képviseli a FUTURO™ márka értékeit.


Facebook

Kövesse Javier Facebook-oldalát, ahol láthatja, hogy a világbajnoknak milyen versenyeken, próbákon és triatlonokon kell helytállnia.


 • Javier Gomez Futuro könyökrögzítőt visel

  FUTURO – támogatás, hogy még egy lépéssel tovább érhessen

  A célzott megtámasztás és kényelem érdekében Javier FUTURO™ termékeket használ, amelyek edzés közben megfelelő illeszkedést és kompressziót biztosítanak.


Hívjon minket: 06 1 270 7777 Hívjon minket: 06 1 270 7777 GYIK
Kövessen bennünket
A Futuro a 3M bejegyzett védjegye.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar