1. Szakértői csoport
Szakértői csoport

Ismerje meg a csoportot

A FUTURO™-nál azért tervezzük termékeinket hogy jobb életminőséget nyújthassunk ügyfeleinknek. Hogy a FUTURO™ termékek továbbra is az egyik legmegbízhatóbb választás legyen az ízületrögzítők és merevítők terén, minden termékünket a mérnökök és egészségügyi szakemberekből álló csoportunk ellenőrzi. Ezen szakemberek kutatják, fejlesztik és tesztelik, meglévő és új termékeinket, egyesítve az ügyfelek szükségleteit és a gyakorlati alkalmazásból származó információkat, hogya csakis a legjobb termékek jussanak el Önhöz. Fontos megemlíteni, hogy termékeinkhez csakis a legújabb technikákat és megoldásokat használjuk. Egyetlen céllal a fejünkben, hogy Ön teljes életet élhessen.


Dr. Ralph Buschbacher

Mozgásszervi szakértő - A FUTURO Szakértői csoport vezetője

Dr. Ralph Buschbacher, értékes információkkal látja el a a FUTURO szakértői csoportját és vezeti is azt.
Dr. Buschbacher feladatai közé tartozik a legfrissebb eszközök biztosítása a kutatáshoz, fejlesztéshez, új anyagok teszteléséhez, a legújjabb technológiák és termékek beszerése, és többi tag elképzeléseinek összeegyeztetése. Ez biztosítja a FUTURO termékek magas minőségét amit az ügyfeleink elvárnak.

 • Ralph Buschbacher

  Ő egy széles körben elismert szerző és kutató a mozgásszervi gyógyászatban, ezen belül is a foglalkozás-egészségügyben. Dr Buschbacher biztosítja a FUTURO tudását, legfőképpen az orvosi csúcstechnológiában.Dr. Buschbacher képzését a Virginiai Egyetemen kezdte, doktoriát is itt csinálta.

  Vezető rezidensnek választották a Medical College of Virginia-n. Termékeny író, több mint 50 kéziratot, 25 könyvfejezetet és 11 könyvet publikált a mozgásszervi gyógyászatról. Jelenleg 8 könyv előkészítése köti le a figyelmét.

  Dr. Buschbacher 6 évig dolgozott a hírlevél szerkesztőjeként az Association of Academic Physiatrists-nál és jelenleg is dolgozik a Board of Trustees of the Association of Academic Physiatrists-nál.


Janette Cothrel, OTR

Foglalkozási terapeuta

Janette Cothrel, OTR., lehet a legszerteágazóbb egyénisége a szakértői csoportnak. Változatos és értékes képességeinek kombinációja, melyekbe beletartozik a foglalkozási terápia, a fizikai rehabilitáció, a pszihológia és a termékfejlesztés.
Ms. Cothrel élvezi, hogy besegíthet a termékfejlesztésbe a FUTURO szakértői csapatán keresztül.

 • Janette Cothrel

  Pár évet töltött el a Methodist Occupational Health Center in Indianapolis-nél, ahol felső végtagi sérüléseket értékelt és kezelt, kifejezetten a munkába visszaszoktató rehabilitációval és a munkahelyi felmérésekkel foglalkozott. Legutóbb csoportvezetőként dolgozott, a Riverview Hospital of Nobleville-nél, ahol felméréseket és ajánlatokat tettek a 0-3 "Első lépések" programhoz.

  A felnőtt rehabilitációs osztályon dolgozott, az Our Lady of the Lake Hospial-ban, Baton Rouge-ben, a Lake Countryi iskolákban és Lawrance Townshipben.

  Övé az az adaptív ruházatok amerikai szabadalma.

  Ms. Cothrel éppen a mester fokozatára készül Pszihológiából. Bsc-jét foglalkozásterápiából szerezte az Ohio State Universitiy-n.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fizikoterapeuta

Mivel termékeink nagy részét olyan személyek hordják, akik sérülésből épülnek fel, szükséges hogy legyen egy hiteles és kiváló Fizikoterapeuta a szakértői csapatban. Ryan Gaynor biztoítja a megfelelő időráfordítást és szakértelmet, hogy termékeink még hatékonyabak és hasznosabbak legyenek.

 • Ryan Gaynor

  Mr. Gaynor egy fizikoterapeuta a Freedom Physical Therapy Services-nél Milwaukeeban, magánpraxisban manuális terápiával gyógyít ortopéd problémákkal küzdő betegeket. Ezt megelőzően 6 évig dolgozott az indianapolisi Mehodist Hospital-ban, ahol együtt dolgozott az országszerte ismert sebészekkel a Methodist Sports Medicine-ből és pszihiáterekkel az indianai University School of Medicine-ből. Főbb tevékenysége az ortopéd sérülések kezelése volt, legfőképpen a munkavállalói balesetekből adódóan.

  Indianapolisban töltött ideje alatt az Active Release Techniques™ (ART) * vezetője lett lágy rész sérüléseket kezelő hálózat, ami széleskörű elismerést ért el az atléták körében. Együtt dolgozott az Indianapolis Colts amerikaifutball csapattal és sebészükkel, Dr. Tom Klootwykel, mint lágyrész sérülés konzultáns, aki segít a nehéz eseteknél.

  Mr. Gaynor az Amerikai Fizikoterápiai Egyesület tagja

  Mesterszakot végzett fizikoterápiából a University of Indianapolis-on, ahol alapkézését is végezte.

  *Active Release Techniques™ mejegyzett védjegye az Active Release Techniques Kft-nek.


Beth Gramza

Vezető termékfejlesztési mérnök

Beth Gramza két különállú képességet hozott egyszerre a FUTURO szakértői csapatához, a biomérnöki és az egészségügyi termékfejlesztési ismereteit.

 • Beth Gramza

  Ms. Grazma a termékfejlesztési osztályon dolgozott, ahol merevítőket tervezett több mint 10 évig. Hasznos munkát végzett a jelenlegi design kialakításában, annak érdekében hogy a termékeink a megfelelő kényelmet és tartást biztosítsák. Vezető tervezőként dolgozott az új FUTURO™ csukló- és hüvelykujj-rögzítő termékeken, amik jelenleg technológiailag a FUTURO™ legösszetettebb termékei közé tartoznak.

  A FUTURO™ előtt egy bio-orvosi start-up cégnél dolgozott, ahol pangásos szívelégtelenséges betegeket diagnosztizáltak és kezeltek. Ezelőtt pedig sí- és snowboardsisakok tervezésével és tesztelésével foglalkozot.

  Ms. Grazma diplomáját bio-orvosi mérnökként szerezte a Syracuse Egyetemen 1998-ban.


Sherry Hinds

Termékfejlesztési mérnök

A tapasztalatot nem lehet pótolni, és Sherry Hinds több mit 30 éves tapasztalatával a FUTURO™ termékek területén, komoly szakértelmet ad a FUTURO™ szakértői csoportjához.

 • Sherry Hinds

  Mérnökként a FUTURO™-nál Ms Hinds közel 34 éves tapasztalattal rendelkezik a FUTURO™-val és termékeivel kapcsolatban. Komoly tapasztalata van a termékfejlesztésben, beleértve ebbe ő a resident hosiery expert rezidens harisnyaszakértője is.

  Ms. Hinds a FUTURO™ minőségbiztosítási osztályán is dolgozott, ahol ő tesztelte és értékelte a nyersanyagokat és késztermékeket. Ezenkívül a termékfejlesztési mérnököknek is besegít az egyes prototípusok megalkotásában.


Jeff Krauser

Tremékfejlesztési menedzser

A 13 éven keresztül mióta tagja a FUTURO™ szakértői csoportjának, Jeff Krauser részvétele eredményes volt a FUTURO magas minőségű termékeinek előállításában.

 • jeff Krauser

  Mr. Krauser több mint egy évtizedet töltött olyan terékek tervezésével amik reprodukálhatósága és használhatósága kiemelkedő, biztosítva ezzel minden FUTURO termék a legmagasabb minőség és konzisztencia segítségével a legjobb teljesítményt nyújtva. Az ipari mérnöki technikákban szerzett szakértelme és az ellátási lánc kezelése csökkentette az előállítási és elosztás átfutási idejét, igy lehetővé téve hogy gyorsan elérhetőek legyenek a FUTURO termékei ön számára mindenhol.

  Mr Krauser egy mély betekintést nyújt az ergonómia és a kumulatív trauma rendellenességek (CTDs) a FUTURO termékfejlesztési ciklusába

  Mr Krauser diplomáját üzemszervezési mérnökként szerezte a cincinnati egyetemen szerezte.


Jeremy Jacobs

Termékfejlesztési mérnök

Mint a panel legújabb tagja Jeremy Jacobs egy egyedi és fontos elemet ad a csoport számára. Mr. Jacobs képes a termék alakját és funkcióját is megérteni. Szinte mindent tervezett már, a grafikáktól kezdve a bonyolult medencerendszerekig állatkertek számára.Tervező karrierje alatt, Mr. Jacobs nagyon sok különböző témában szerzett jártasságot, amire támaszkodhat és felhasználta termékfejlesztési mérnökként. Míg a napi feladataihoz fel kell hasznélnia a rendelkezésre álló számítógépes programokat és a halomnyi adatot, de emellett még mindig szereti használni a papírt és ceruzát ha egy projektet kell indítani. Mr. Jacobs lehet fiatal az üzlethez, de már most komoly munkát végez tele szabadalmakkal és díjakkal.

 • Jeremy Jacobs

  A panelhez kerülése előtt Mr. Jacobs a FUTURO kutatócsoportjában dolgozott mint termékfejlesztő segéd, alapanyag visgálatokat végzett a tesztlaborjukban. Pár évig tevékenykedett itt, miközbe a gépészmérnöki diplomáját csinálta a cincinnati egyetemen. miután 2012-ben meg is szerezte ezt hivatalon is a csoport tagja lett. Mr. Jacobs ezenkívül rendelkezik még egy ipari tervezési technologiai diplomával is rendelkezik a pittsburghi művészeti intézetről.


Shawn Busch

Minőségügyi vezető

Shawn Busch komoly tudást hoz minőségbiztosítási rendszerekről a csapatnak. Mr Busch jelenleg a minőségügyért és szabályozási ügyek felelőse a FUTURO™-nál. Mr Busch és csapata folyamatosan vizsgálják hogyan tudnának a termékeken javítani, hogy továbbra is fenntartsák a kiemelkedő minőséget a FUTURO termékcsaládjában. Ez a folyamat biztosítja hogy felhasználóink olyan termékhez jutnak hozá aminek minőségére, kényelmére segítségére, illeszkedésére, és tartósságára minden körülmények között sámíthat.

 • Shawn Busch

  A FUTURO csapatához való csatlakozása előtt, Mr. Busch 20 évet töltött szigorú minőségbiztosítási rendszerével a gyártás támogatásával. Ez idő alatt Mr. Busch több minősítést is elért beleértve ebbe, hogy elérte a Six Sigma Black Belt minősítést.

  Mr Busch Gépészmérnöki diplomáját a daytonni egyetemen szerezte Ohioban.


Dr. Michael Stonnington

Ortopéd sebész

Bizottság által elismert sebészként aki jártas a traumatológiában, teljes ízületpótlásban és sportorvoslásban, Dr. Michael Stonnington értékes mennyiségű tudást ad hozzá a FUTURO szakértői csapatához, mint ortopéd konzultáns.

 • Michael Stonnington

  Dr. Stonnington mindig tisztában van a legújabb technológiákkal és technikákkal, annak érdekében hogy a FUTURO biztosítani tudja a legnagyobb kényelmet, tartást és illeszkedést a legkülönfélébb panaszokra. Folyamatosan részt vesz a a legkorszerűbb traumatológiai és általános ortopéd sebészeti tréningeken. Ezenkívül nemrég 2 fejezet jelent meg tőle egy fontos mozgásszervi tankönyvben.

  Dr. Stonnington az egyik alapítója és igazgatója az ortopéd traumatológiai osztálynak a Forrest General Hospital-nál, ami egy jelentős traumatológiával rendelkező kórház Mississippiben, biztosítva az azonnali és fejlett ortipéd ellátást súlyos és életveszélyes sérülések esetén.

  1988-ban szerelt le a légierőtől, aktív szolgálata alatt pedig a légi erő keesleri bázisán volt az ortopéd sebészeti csapat tagja. Alezredesként a sebész csapatban szolgált a légierőnél. Feladatköreibe tartozott a harctéri perációk tanítása, ami miatt Nepálba kellett utaznia, hogy a nepáli királyi hadsereget oktassa.

  Dr. Stonnington alapképzését a University of Virginián végezte. Mesterképzését pedig a Duke Universityn. Ezenkívül végzett egy kiterjedt ortopéd műtéti képzést a floridai egyetemen, ahol intenzív oktatást kapott ortopédiából, traumatológiából, komplex arthritis sebészetből és sportorvoslásból.


Ed Weaver

Vezető Tervezőmérnök

Ed Weaver a FUTURO szakértői csoportját egy új értékes nézőponttal látja el, mint egy tehetséges vezető tervezőmérnök.

Mr. Weaver jelenleg a FUTURO első osztályú orvosi ortopéd merevítőit tervezi globális értékesítésre, tömeges lakossági piacon. Feladatköreibe tartozik az anyagok tesztelésének és a "Engineering Co-Op Program" felügyelete a FUTURO-nál.

 • Ed Weaver

  FUTURO-hoz való csatlakozása előtt, Mr. Weaver energetikai tervezőmérnökként dolgozott, ahol első és másodosztályú hyper-hypotermiás és alacsony áramlási közegű rendszereket tervezett, globális felhasználásra a sebészeti osztályokon. Műszaki alkalmazás támogató mérnökként, több amerikai gyár műszer és folyamat irányító rendszerének tervezésében is résztvett mint konzultáns.

  Mr. Weaver projektmérnökként is dolgozott, ahol segédeszközöket gyártottak amik segítettek a fogyatékkal élőknek munkába állni. Szolgálatait nyújtotta az ohioi Bureau of Workers Compensation-nek, Bureau of Services for the Visually Impaired-nek és az ohioi Rehabilitation Service Commission-nek.

  Mr. Weaver gépészmérnöki és matematikai végzettségeit a Youngstown State University-n kapta meg 1992-ben.


Dominic Julian

Vezető termékfejlesztési mérnök

Dominic egyedi perspektívát és tapasztalatot biztosít a szakértői csoportnak. Több, mint 13 éves egészségügyi merevítő tervezői és gyártási tapasztalata van atlétikai edzőként.

 • Dominic Julian

  Dominic már több, mint 10 éve dolgozik sérülésekhez és biomechanikához kapcsolódó termékeken. Tapasztalatával és szaktudásával több termék megvalósításához is hozzájárult, amik előszerettel élnek a fejlett design és az új alapanyagok adta lehetőségekkel. Ez idő alatt egyre nagobb felelőséget vállalt a termékek elkészítésében, beleértve ebbe a termékdesignt, gyártást, minőségellenőrzést, oktatást és csomagolásfejlesztést is.

  A FUTURO termékekkel való munkája előtt, egyetemi atlétikai edzőként dolgozott. Része volt a orvosi csapatnak is, ahol fő céljuk az atléták általános jólétének biztosítása volt, beleértve ebbe a sérülések megelőzését, állapotfelmérést, kezelést és rehabilitációt. Dominic tanulmányait a Bostoni Egyetemen végezte.


Joann Lohr, M.D.

A Good Samaritan Kórház John J. Craley érrendszeri laborjának vezetője

Dr. Joann Lohr has been the Director of the Good Samaritan Hospital John J. Cranley Vascular Laboratory and member of the Active Staff since 1992. She is also the associate program director for the vascular surgery residency at Good Samaritan Hospital. She received her M.D. degree from the University of Wisconsin-Madison in 1983. She then served Internal Medicine Residencies at the University of Colorado and Marshfield Clinic respectively. She completed her General Surgery Residency at St. Joseph Mercy Hospital in Pontiac, Michigan from 1985 to 1990. She served as a Vascular Surgery Resident at Good Samaritan Hospital from 1990 to 1992 and was awarded the Kachelmacher Memorial Fellow Award at the Kachelmacher Memorial Clinic in Logan, Ohio in 1990 and 1991. She served as Co-Director of the Clinic from July 1992 to 1997. She has been a Diplomate of the American Board of Surgery since 1991 and received added qualifications in General Vascular Surgery and Surgical Critical Care. She is a fellow in the American College of Surgeons. She has served as an Editorial Reviewer for several journals and has published and presented numerous research studies.

 • Joann Lohr

  Dr. Lohr has authored several book chapters about noninvasive vascular imaging and vascular laboratory utilization. Dr. Lohr is a Registered Vascular Technologist and helped to establish and maintain Intersocietal Commission for the Accreditation of Vascular Laboratories (ICAVL) accreditation for the vascular laboratory at Good Samaritan Hospital serving as both the medical and technical director.

  Dr. Lohr has held multiple offices in several national societies and has been on the executive committees for the Society for Vascular Surgery (SVS), American Venous Forum (AVF) and the Society for Clinical Vascular Surgery (SCVS). Dr. Lohr recently compiled the venous curriculum for the Program Directors in Vascular Surgery. She is the past President for the AVF and SCVS. Dr. Lohr is on the education council of SVS and is Chairman of the committee to develop new residency programs. She is a distinguished fellow in the Society of Vascular Surgery. She is the Co-Chair of the education council for AVF. She has been a practicing vascular surgeon in Cincinnati since 1992. Dr. Lohr is on the Medical Executive Committee of Good Samaritan Hospital where she also serves as secretary/treasurer.

Kövessen bennünket
A Futuro a 3M bejegyzett védjegye.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar