1. Hungary
 2. FUTURO™
 3. Források
 4. Szakértői csoport
Szakértői csoport

Ismerje meg a csoportot

A FUTURO™-nál azért tervezzük termékeinket hogy jobb életminőséget nyújthassunk ügyfeleinknek. Hogy a FUTURO™ termékek továbbra is az egyik legmegbízhatóbb választás legyen az ízületrögzítők és merevítők terén, minden termékünket a mérnökök és egészségügyi szakemberekből álló csoportunk ellenőrzi. Ezen szakemberek kutatják, fejlesztik és tesztelik, meglévő és új termékeinket, egyesítve az ügyfelek szükségleteit és a gyakorlati alkalmazásból származó információkat, hogya csakis a legjobb termékek jussanak el Önhöz. Fontos megemlíteni, hogy termékeinkhez csakis a legújabb technikákat és megoldásokat használjuk. Egyetlen céllal a fejünkben, hogy Ön teljes életet élhessen.


Ralph Buschbacher, orvos

ortopéd szakorvos – a FUTURO™ bizottságának vezető szakértője

 • Ralph Buschbacher
  • Dr. Buschbacher a termékeket orvosi szempontból vizsgálja, és értékes tanácsokkal látja el a FUTURO™ szakértői bizottságát, valamint az orvosi csapatot vezeti. Ez lehetővé teszi a 3M számára, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon vevőinknek.

  • Dr. Buschbacher a Virginiai Egyetemen kezdte meg tanulmányait, és mind az alapképzést, mind az orvosi szakképzést ott végezte el. Amikor a Virginiai Orvosi Egyetemen tanult ő volt az évfolyam vezető rezidense. Számos előadást tartott különféle témákban, mind országos, mind nemzetközi szinten. Termékeny író, eddig 100-nál is több kéziratot, valamint 46 könyvfejezetet és 20 könyvet publikált.


Ryan Gaynor, PT, MS

Gyógytornász

 • Ryan Gaynor
  • Ryan gyógytornászként dolgozik az otthoni gondozásra szakosodott, milwaukeei Horizon Home Health és Hospice intézetben, amely elsődlegesen az egészségügyi szolgáltatásokkal rosszul ellátott belvárosi közösség számára kínál posztoperatív ortopédiai rehabilitációs kezeléseket. Ryan az Indianapolisi Metodista Kórházban kezdte karrierjét, ahol a Metodista Sportkórház országos hírnévnek örvendő sebészeivel és az Indianai Orvosi Egyetem fizioterapeutáival dolgozott együtt. Szakterülete az ortopédiai sérülések kezelése volt, és a munkahelyi balesetbiztosítási rendszerbe bekerült munkavállalók kezeléséhez foglalkozott. Indianapolisban az Indianapolis Colts profi focicsapattal és a csapat sebészével, Dr. Tom Klootwykkel dolgozott együtt lágyszöveti sérülésekkel foglalkozó tanácsadóként, és a bonyolult esetek kezelésében segédkezett. Ezután 7 évig magánpraxist vitt Milwaukee térségében, amelynek keretében továbbra is az ortopédiai problémákra és a lágyszöveti sérülésekre összpontosított, eközben továbbfejlesztette manuálterápiás és dinamikus erősítőrendszer technikáját. Ezenkívül a milwaukeei Columbia St. Mary's Kórházban is dolgozott gyógytornászként. Itt akut kezelésekkel, valamint járóbeteg-ellátás keretében gyógytornával foglalkozott, és további tapasztalatokat szerzett a legkülönfélébb problémákkal küzdő páciensek gyógytornás kezelése terén.

  • Ryan 1998-ban szerezte meg gyógytornászi mesterdiplomáját az Indianapolisi Egyetemen, ahol 1995-ben főiskolai diplomáját is megszerezte.


Dominic Julian

Műszaki igazgató

 • Dominic Julian
  • Dominic egyedi látásmódjával és tapasztalataival gazdagítja a szakértői bizottságot. Több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyászati merevítők tervezésében és fejlesztésében, amelyek okleveles atlétikai edzőként szerzett tudásán alapulnak.

  • Dominic közel két évtizeden keresztül fejlesztett termékeket a sérülések különböző állapotaira és a biomechanikai eredményekre alapozva. Tapasztalatával és szakértelmével hozzájárult számos olyan termékhez, amelyek szakértő tervezéssel és új anyagok felhasználásával elégítik ki a fogyasztók egyre növekvő igényeit. Ez alatt egyre nagyobb és szélesebb hatásköröket kapott, amelyek a legtöbb termékkel kapcsolatos tevékenységre is kiterjednek, beleértve a terméktervezést, a gyártást, a minőség-ellenőrzést, a képzést és a csomagfejlesztést.

  • 2016-ban Dominicet kinevezték a Termékfejlesztési csoport vezetőjének. Ebben a szerepben továbbra is a fogyasztók igényeire összpontosít, és kiváló minőségű, nagy teljesítményű termékeket tesz elérhetővé számukra.

  • Mielőtt a FUTURO™ márka termékeivel kezdett volna dolgozni, egyetemi szintű atlétikai edzőként dolgozott. Ebben a munkakörben az orvosi személyzet tagjaként a sportolók általános jóllétének megőrzésén dolgozott, amelynek részét képezte a sérülések megelőzése, kiértékelése, kezelése és rehabilitációja. Dominic atlétikai tréneri főiskolai diplomát szerzett a Bostoni Egyetemen, majd vezetőképzési mesterdiplomát a Bostoni Főiskolán.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson
  • Lynn Peterson (RN, WOCN) tanúsított WOC-ápoló, a 3M egészségügyi részlegének munkatársa. Lynn elsődleges feladatai közé tartozik a 3M kompressziós és ödémakezelő platformjának technikai és klinikai támogatása. Lynn olyan képzéseket és programokat szervez és tart, amelyek az értékesítési szervezetnek és az ügyfeleknek segítenek a 3M™ Coban™ kétrétegű kompressziós rendszer vénás lábszárfekélyek, nyiroködéma és más, kompressziót igénylő állapotok kezelése során történő használatában.

  • Lynn kiemelt figyelmet fordít a hosszú távú és otthoni ápolási területen tevékenykedő ügyfelekkel végzett klinikai konzultációra, illetve a számukra nyújtott oktatásra. Lynn olyan oktatási programokat állít össze és biztosít, amelyek a sebfelmérésre és a helyi kezelésre, az alsó végtagok sebeinek kezelésére, a nyomási fekélyek megelőzésére és kezelésére, valamint a bőrkárosodások megelőzésére és kezelésére összpontosítanak.

  • Lynn főiskolai ápolói diplomával rendelkezik. Különböző klinikai területeken dolgozott, beleértve az akut ellátást is, és 22 éves tapasztalattal rendelkezik az otthoni ápolásban, ahol különböző munkaköröket töltött be. Lynn a seb-, osztómia- és kontinenciakezelési szakembereket tömörítő WOCN tagja, és 5 évig volt a 3M képviselője a nyomási fekélyekkel foglalkozó országos tanácsadó testületben (NPUAP).


Tanya Beckwith

Műszaki szolgáltatási vezető szakértő

 • Tanya Beckwith
  • Tanya nagy tapasztalattal rendelkezik a termékfejlesztés, a piaci bevezetés és a projektmenedzsment terén, amelyet a 3M vállalatnál eltöltött 24 éve alatt különböző egészségügyi és fogyasztói részlegeknél szerzett. Tanya a 3M munkatársaként gyógyászati merevítőket fejlesztett, szabadalmaztatott és vezetett be a piacra. Jelenlegi műszaki szolgáltatási munkakörében azzal támogatja vállalatunk globális sikerét, hogy a termékeink mögötti tudományos eredményeket valós problémák megoldásához használja fel, valamint fokozza az ügyfélélményt.

  • Tanya vegyészmérnöki főiskolai diplomáját a Minnesotai Egyetemen szerezte, a mesterképzést pedig a St. Thomas Egyetemen végezte.


Diane Emslander

Új technológiákkal foglalkozó termékfejlesztési szakértő

 • Diane Emslander

  Diane a FUTURO™ márka gyógyászati merevítőkkel foglalkozó csapatának tagja, és az új technológiák termékfejlesztésben történő felhasználására összpontosít. Több mint 27 éve a 3M munkatársa, és széles körű tapasztalattal rendelkezik a 3M alaptechnológiáit illetően, valamint az új termékek előállításához szükséges termék- és folyamatfejlesztésben – a grafikus és optikai filmektől a tisztítási és állatgondozási termékekig. Diane a Minnesotai Egyetem műszaki karán szerzett ipari mérnöki főiskolai diplomát.


Jay Kovacs

Terméktervezési és -fejlesztési szakértő

 • Jay Kovacs

  Jay ipari tervező, és 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ötletek termékké alakításában. Jay a tervezési és fejlesztési folyamatokkal kapcsolatos ismereteit felhasználva új anyagokat és korszerű gyártási technikákat dolgoz ki termékeinkhez, amelyekkel ügyfeleink igényeinek teljes körüen megfelelhetünk. Jay emberközpontú tervezésben szerzett tapasztalata a modern gyártási technikákkal kombinálva egyedülálló szemléletmódot hoz a FUTURO™ márka termékeinek megalkotásába.

  Jay ipari tervezői főiskolai diplomáját az Art Center College of Designban szerezte.


Debra Battah

Szakértő termékmérnök

 • Debra Battah

  Deb a FUTURO™ márka gyógyászati merevítőkkel foglalkozó csapatának tagja, amely a FUTURO™ márkájú termékek fejlesztéséért, karbantartásáért és gyártásáért felel. Deb 31 éve dolgozik a 3M-nél, és nagy tapasztalattal rendelkezik a folyamatok és termékek fejlesztésében, karbantartásában és az új termékek felfuttatásában – a csomagzáró és egyéb ragasztószalagokon keresztül a kórházaknak készülő 3M egészségügyi termékekig. A Minnesotai Egyetemen szerzett főiskolai szintű vegyészmérnöki diplomát, a St. Thomas Egyetemen pedig gyártási rendszerekre specializált mesterképzést végzett.


Edward Roberts

Termékmérnök

 • Edward Roberts

  A FUTURO™ márka gyógyászati merevítőkkel foglalkozó csapatának tagjaként Ed a laboratóriumban elért eredmények gyártóüzemekben történő alkalmazásával foglalkozik. Ed a munkafolyamatok tökéletesítésén dolgozik annak biztosítása érdekében, hogy a FUTURO™ márka gyógyászati merevítői olyan, magas minőségi színvonalat képviseljenek, amelyekben ügyfeleink feltétel nélkül megbízhatnak. Ed a Minnesotai Egyetemen szerzett biokémikus főiskolai diplomát, és 2012 óta dolgozik a 3M-nél.


Nicolas Lee

Termékfejlesztő

 • Nicolas Lee

  Nick a FUTURO™ márka gyógyászati merevítőkkel foglalkozó csapatának legújabb tagja, és azzal foglalkozik, hogy az univerzális tervezési irányelveket, az ergonómiát és az emberközpontú termékfejlesztést integrálja az új gyógyászati merevítők létrehozásába. 12 éves, rehabilitációs mérnökként szerzett tapasztalata van a termékkoncepciók piaci megvalósításában, valamint a fogyatékossággal élők számára kínált speciális termékek fejlesztésében.

  Nick a gépészmérnöki főiskolai diplomáját a Minnesotai Egyetemen szerezte.