Találja meg melyik a megfelelő kompressziós erősség Önnek!

Ízületrögzítőink mindig a megfelelő kompressziót biztosítják minden gyulladásra - válassza a legmegfelelőbb terméket, amikor a legnagyobb szüksége van rá.


A tartás és a merevítés erőssége - Ízületögzítők & merevítők

 • Enyhe
  Enyhe tartás

  Enyhe kompressziót, rögzítést és gyógyászati hőt biztosít, hogy enyhítse az enyhe ficam, feszültség és ízületi gyulladás tüneteit. Egész napos viselés során is kényelmes.

 • Mérsékelt tartás
  Mérsékelt tartás

  Állítható nyomást biztosít. Elősegíti a gyógyászati hő visszatartását, mely mérsékli a ficamok, ízületi gyulladás és izomfájdalom panaszait. Egész napos viselés és speciális tevékenység során is kényelmes.

 • Mérsékelt stabilizáló
  Mérsékelt stabilizáló

  Jól illeszkedő, anatómiailag korrekt stabilizáló rögzítést nyújt, hogy mérsékelje a ficamok, feszültség, ízületi gyulladás ismétlődő stressz-sérülések okozta panaszokat és azok kiújulását. A rugalmas stabilizálók eltávolíthatók és személyre szabhatók a kényelmes viselet érdekében.

 • Szilárd tartás
  Szilárd tartás

  Erős rögzítést biztosít, erős sztreccs és nem sztreccs anyagok kombinációjának köszönhetően, további energiaelnyelő anyagokat is tartalmazhat, hogy megszüntesse a ficamok, feszültség, ízületi gyulladás és ismétlődő stressz-sérülések okozta panaszokat és azok kiújulását.